Word Opdrachtgever

Word Opdrachtgever in het SDG Traineeship

Wil je jouw organisatie een boost geven bij de implementatie van de Sustainable Development Goals?

Tijdens het SDG Traineeship krijgen jongeren de kans zichzelf te ontwikkelen als echte SDG Professional en concreet bij te dragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals in het bedrijfsleven, maatschappelijke veld en de publieke sector.

SDG Trainees werken gedurende 15 weken 1 dag per week in een team aan een project om impact te maken op het gebied van de SDG’s. Ze werken aan een SDG-gerelateerd project dat is ontwikkeld door een opdrachtgever.

Uiteraard krijgen trainees van ons de juiste tools, kennis en begeleiding om zichzelf hierna een volwaardige SDG Professional te noemen. SDG Trainees worden onderdeel van de oplossing en onwikkelen skills en kennis om te zorgen dat zij weten hoe je als toekomstig professional impactvol aan de slag kunt.

Wat houdt het SDG Traineeship in?

Het SDG Traineeship is een 15 weken durend parttime traject waarbij een team van gemotiveerde trainees (HBO/WO; 18-27 jaar) één dag per week werkt aan een concreet SDG-project van één opdrachtgever.

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Een kans om de implementatie van de SDG’s binnen je organisatie te versnellen en voorop te lopen in de transformatie naar een duurzame publieke- en bedrijfssector.
 • Je organisatie bedenkt zelf het project en de doelen.
 • Weinig tijd kwijt aan supervisie, onze duurzaamheidsconsultants begeleiden de trainees intensief!
 • Een multidisciplinair team met jong talent denkt mee over hoe jouw organisatie een maatschappelijke en duurzame bijdrage kan integreren in een beleidsstrategie of businessmodel.
 • Deelname aan de SDG Talks: Inspirerende sessies van praktijkexperts over SDG’s en future-proof opereren.
 • Inspiratie; medewerkers worden uitgedaagd anders te gaan denken.
 • Zichtbaarheid; positieve exposure naar potentiële werknemers en andere organisaties. Wij zorgen voor zichtbaarheid op onze social media kanalen en op het eindevenement.

Wat vragen wij van de opdrachtgever

 • Wanneer: op 28 februari 2022 start de derde editie. Inschrijven kan via onderstaand formulier tot 15 januari 2022!
 • Opdracht: We vragen aan de opdrachtgevers een concrete SDG-gerelateerde opdracht te formuleren aan de hand van ons format.
 • Weinig tijd kwijt aan supervisie, onze duurzaamheidsconsultants begeleiden de trainees intensief!
 • Tijd: Het gaat om een 15 weken durend parttime traject waarbij een team van gemotiveerde jongeren 1 dag per week (8 uur) werkt aan de opdracht.
 • Begeleiding: Opdrachtgevers wordt gevraagd de trainees intern te begeleiden (gemiddeld 1 uur per week). Onze duurzaamheidsadviseurs zullen de teams trainen en het proces begeleiden.
 • Taal: Het SDG Traineeship is voor Nederlandssprekende jongeren. Als opdrachtgever is het wel mogelijk om Engelstalig te communiceren en/of een Engelstalig eindproduct te ontvangen. Dit kan je aangeven bij je aanmelding.
 • Kosten: Deelnamekosten zijn vanaf €750,- per opdracht. Lees meer over de kosten en andere voorwaarden voor de opdrachtgevers onder 'Meer Informatie'.

Opdrachtgever

Opdrachtgever Aanmeldformulier

Belangrijke Data

15 januari 2022

Deadline Aanmelden & Indiening Projectomschriving

21 januari 2022

Uitslag Selectie

15 februari 2022

Contact met Begeleider

28 februari 2022

Start Traineeship

Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Word SDG Trainee

Word Opdrachtgever


Meld je nu aan!

Trainee
Opdrachtgever
Copy link
Powered by Social Snap