SDG House

Partnership for the Goals

Een SDG-huis biedt een fysieke ruimte om een gemeenschap van diverse maar gelijkgestemde organisaties te huisvesten, wiens visie aansluit bij de promotie van de VN Sustainable Development Goals.

De SDG-huizen vormen een uitgebreid netwerk van diverse collectieven die hun lokale gemeenschappen willen dienen door gerichte initiatieven te koppelen aan lokale en nationale agenda’s, waardoor de samenwerking tussen ondernemers, onderwijzers, lokale gemeenschappen en organisaties wordt vergemakkelijkt. Het Netwerk verbindt deze bronnen van inspiratie daarom met NGO’s, bedrijven, kennispartners en individuen die wederzijds kunnen profiteren van hun uiteenlopende kennis en expertise.

Elk SDG House-lid of -partner is een potentiële nieuwe klant die geïnteresseerd is in de diensten die u aanbiedt om anderen te helpen de SDG’s te bereiken op specifieke gebieden van uw expertise – variërend van impact assessments, op maat gemaakte trainingen en consultancy, bedrijfsontwikkeling projecten, enzovoort.

Meer dan 150+ organisaties in onze SDG-gemeenschap werken samen aan het versnellen van de SDG’s door middel van bijvoorbeeld stadsontwikkeling, impactinvesteringen, inclusieve financiering, eerlijke handel en biologische productontwikkeling. Onze missie is om SDG-huizen over de hele wereld te bouwen en samen als SDG-gemeenschap verantwoorde verandering te realiseren.

Partners of SDG Nederland

SDG Action Days 2024

Van de klimaatcrisis tot sociale ongelijkheid: onze uitdagingen zijn groot. Maar ieder van ons kan een verschil maken. Door samen te werken kunnen we een ​​vreedzame, rechtvaardige en welvarende toekomst creëren. Transformatieve vooruitgang vraagt sustainable leiderschap: mensen, organisaties en bedrijven met dromen en lef. Leiders die voorlopers durven te zijn en anderen kunnen motiveren om samen transities in beweging te zetten. Ieder van ons kan zo’n leider worden.

Daarom is het thema van de SDG Action Week 2024 Lead the Way. Kijk voor meer informatie op sdgactionday.nl

Wil je lid worden van ons SDG Netwerk?

Bouw je eigen SDG-huis