SDG House

Partnership for the Goals

Een SDG-huis biedt een fysieke ruimte om een gemeenschap van diverse maar gelijkgestemde organisaties te huisvesten, wiens visie aansluit bij de promotie van de VN Sustainable Development Goals.

De SDG-huizen vormen een uitgebreid netwerk van diverse collectieven die hun lokale gemeenschappen willen dienen door gerichte initiatieven te koppelen aan lokale en nationale agenda’s, waardoor de samenwerking tussen ondernemers, onderwijzers, lokale gemeenschappen en organisaties wordt vergemakkelijkt. Het Netwerk verbindt deze bronnen van inspiratie daarom met NGO’s, bedrijven, kennispartners en individuen die wederzijds kunnen profiteren van hun uiteenlopende kennis en expertise.

Elk SDG House-lid of -partner is een potentiële nieuwe klant die geïnteresseerd is in de diensten die u aanbiedt om anderen te helpen de SDG’s te bereiken op specifieke gebieden van uw expertise – variërend van impact assessments, op maat gemaakte trainingen en consultancy, bedrijfsontwikkeling projecten, enzovoort.

Meer dan 150+ organisaties in onze SDG-gemeenschap werken samen aan het versnellen van de SDG’s door middel van bijvoorbeeld stadsontwikkeling, impactinvesteringen, inclusieve financiering, eerlijke handel en biologische productontwikkeling. Onze missie is om SDG-huizen over de hele wereld te bouwen en samen als SDG-gemeenschap verantwoorde verandering te realiseren.

Partners of SDG Nederland

SDG Action Days 2022

Turn It Around: Wij zijn de generatie die een einde gaat maken aan de klimaatcrisis. Die armoede, honger, racisme, seksisme en oorlog de wereld uit helpt. Met de Sustainable Development Goals als kompas kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet.

Na het grote succes van vorig jaar, vinden de SDG Action Days opnieuw op meerdere dagen en door heel het land plaats. De SDG Action Days is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Mis het niet en blok vrijdag 23 t/m dinsdag 27 september 2022 vast in je agenda!

Het thema dit jaar is ‘Turn it Around’. Want het is tijd voor een ommekeer en als we allemaal samenwerken, met de Sustainable Development Goals als kompas, kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. #TurnItAround voor een gezonde, eerlijke en groene weg naar een betere wereld zonder iemand achter te laten.

Wil je lid worden van ons SDG Netwerk?

Bouw je eigen SDG-huis

Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Word SDG Trainee

Word Opdrachtgever