SDG House

Partnership for the Goals

Een SDG-huis biedt een fysieke ruimte om een gemeenschap van diverse maar gelijkgestemde organisaties te huisvesten, wiens visie aansluit bij de promotie van de VN Sustainable Development Goals.

De SDG-huizen vormen een uitgebreid netwerk van diverse collectieven die hun lokale gemeenschappen willen dienen door gerichte initiatieven te koppelen aan lokale en nationale agenda’s, waardoor de samenwerking tussen ondernemers, onderwijzers, lokale gemeenschappen en organisaties wordt vergemakkelijkt. Het Netwerk verbindt deze bronnen van inspiratie daarom met NGO’s, bedrijven, kennispartners en individuen die wederzijds kunnen profiteren van hun uiteenlopende kennis en expertise.

Elk SDG House-lid of -partner is een potentiële nieuwe klant die geïnteresseerd is in de diensten die u aanbiedt om anderen te helpen de SDG’s te bereiken op specifieke gebieden van uw expertise – variërend van impact assessments, op maat gemaakte trainingen en consultancy, bedrijfsontwikkeling projecten, enzovoort.

Meer dan 150+ organisaties in onze SDG-gemeenschap werken samen aan het versnellen van de SDG’s door middel van bijvoorbeeld stadsontwikkeling, impactinvesteringen, inclusieve financiering, eerlijke handel en biologische productontwikkeling. Onze missie is om SDG-huizen over de hele wereld te bouwen en samen als SDG-gemeenschap verantwoorde verandering te realiseren.

Wil je lid worden van ons SDG Netwerk?

Bouw je eigen SDG-huis

Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Word SDG Trainee

Word Opdrachtgever


Meld je nu aan!

Trainee
Opdrachtgever
Copy link
Powered by Social Snap