SDG Nederland, Non-Profit Organisatie

Projects

SDG Nederland & Global Exploration : Voices

Editie 1

In samenwerking met Stichting Global Exploration traint SDG NL bevlogen jongeren/studenten/young professionals om ‘SDG Voice’ te worden. De SDG Voices informeren doelgroepen niet alleen over de SDG’s, maar zetten ook aan om zelf de mouwen uit de handen te steken met allerlei inspirerende acties.

SDG NL was nog zoekende naar een stappenplan om deze jongeren klaar te stomen voor dit werk. Daarom luidde de opdracht aan de SDG Trainees: Maak een SDG Bootcamp (Train-the-trainer cursus) om jongen op te leiden tot SDG Voices. De trainingsmodules zal daadwerkelijk worden ingezet met als doel jaarlijks een groep Voices met deze training toe te kunnen voegen.

SDG Nederland : Events

Editie 1

Voor SDG Nederland – Events heeft een team trainees vijf leads (evenmenten) gevonden waarme SDG NL samen zou kunnen werken in de toekomst. Voor twee van deze hebben zij een samenwerkingsvoorstel ontworpen. Daarnaast hebben ze advies gegeven op verschillende processen binnen SDG NL m.b.t. acquisitie en contactleggen. De inventariesatie wordt het werkdocument van SDG NL. Daarnaast gaan ze meteen aan de slag met het uitgewerkte model/handelingsperspectief voor de twee potentiële evenement partners voor een concrete samenwerken.