TheRockGroup , Profit Organisatie

Projects

TheRockGroup

Editie 5

Together with TheRockGroup you will develop a new sustainable serious game! This will entail a research stage to see what is most relevant for TheRockgroup to defining learning objectives, designing the (online/offline) gameplay and mechanics, creating the game content and assets, testing and refining the game, and finally, deploying the game to the target audience.

TheRockGroup & KIT Royal Tropical Institute

Editie 2

In dit SDG Traineeship project werd het team gevraagd om een pilot op te zetten en uit te voeren voor het project Issue Killers – uitgevoerd door KIT en TheRockGroup. Met de lessen van deze pilot kunnen zij Issue Killers goed en effectief neerzetten. Concreet werd het team gevraagd een campagne uiting te bedenken en uit te voeren (binnen de termijn van het SDG Traineeship) en advies te geven.

De opdrachtgever neemt het advies en geleerde lessen mee in het ontwerp van het project Issue Killers en de uitvoering van de eerste editie begin 2022. De campagne dient als inspiratie, portfolio en voorbeeld om van te leren voor toekomstige Issue Killers deelnemers en anderen betrokkenen.

DSM

Editie 2

The project of DSM is to define and validate the alignment between the targets of the SDG’s and the
Sustainable Portfolio Steering methodology using external impact frameworks.

The trainees delivered 1) A document describing the top 3 SDG impact frameworks existing for companies, and pros
and cons, which enables the company to make a well-informed choice of framework.
2) A clear taxonomy related to the SDG framework of choice and the SPS methodology,
documented in Word/Excel.
3) 1-pager explaining the link between the chosen SDG framework and the DSM SPS.

DSM will use their report to further expand its reporting on the SDGs.

TheRockGroup

Editie 1

Voor TheRockGroup hebben trainees een tool ontwikkeld waarmee (non)exectuve boardmemebers zichzelf verder konden ontwikkelen op het gebied van de SDG’s. Hiermee wordt de bewustzijn en implementatie van SDG’s verder bevorderd.