Word SDG Trainee

Word Een SDG Trainee

Tijdens het SDG Traineeship krijgen jongeren de kans zichzelf te ontwikkelen als echte SDG Professional en concreet bij te dragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals in het bedrijfsleven, maatschappelijke veld en de publieke sector.

SDG Trainees werken gedurende 15 weken 1 dag per week in een team aan een project om impact te maken op het gebied van de SDG’s. Ze werken aan een SDG-gerelateerd project dat is ontwikkeld door een opdrachtgever.

Uiteraard krijgen trainees van ons de juiste tools, kennis en begeleiding om zichzelf hierna een volwaardige SDG Professional te noemen. SDG Trainees worden onderdeel van de oplossing en onwikkelen skills en kennis om te zorgen dat zij weten hoe je als toekomstig professional impactvol aan de slag kunt.

Het SDG Traineeship Concreet

 • Startdatum eerstvolgende editie: De zesde editie start op 4 september 2023. Je kan je hieronder aanmelden tot 30 juli!
 • Duur: 15 weken
 • Tijdsinvestering: 8 uur per week op een vaste projectdag (inclusief 6 trainingen van 2 uur) en daarnaast is er regelmatig op woensdag een (online) SDG Talk van 1,5 a 2 uur. Aan het eind van het traject vindt een groot eindevenement plaats!
 • Begeleiding: Wekelijks 1 uur begeleiding van een van onze duurzaamheidsconsultants. Daarnaast begeleidt de opdrachtgever de trainees binnen de organisatie.
 • Locatie: Online en offline. Trainingen en SDG Talks vinden online plaats. Projectwerk proberen wij zoveel mogelijk fysiek bij de opdrachtgever te organiseren.
 • Vergoeding: Er is geen vergoeding beschikbaar, behalve een (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding door de opdrachtgever van het project.
 • Voertaal: Nederlands en Engels, Je kan bij je aanmelding aangeven of je liever aan een Nederlands- of Engelstalig project werkt. De algemene communicatie zal in het Engels zijn.
 • Opdrachtgevers: worden geselecteerd uit verschillende sectoren en variëren van maatschappelijke organisaties tot overheidsinstanties en grote bedrijven.

Kom je in Aanmerking?

Je kunt je aanmelden voor het SDG Traineeship als je aan de volgende eisen voldoet:

 • Je bent Nederlandstalig of Engelstalig
 • Je bent tussen de 18 en 27 jaar oud
 • HBO/WO student of afgestudeerd

Voldoe je aan bovenstaande eisen en wil je in een multidisciplinair team impact maken op het gebied van de SDG’s, werken aan een écht maatschappelijk relevante opdracht in een organisatie, en een netwerk opbouwen in het duurzame en sociale domein? Meld je dan via het formulier hieronder aan voor het SDG Traineeship!

Trainee Aanmeldformulier

Registrations for the SDG Traineeship are currently closed

Tijdlijn Werving Editie 6

30 juli 2023

Deadline Aanmelden

07 augustus 2023

Uitlsag Matching

15 augustus 2023

Contact met Begeleider

04 september 2023

Start SDG Traineeship

Heb je vragen? check dan de FAQ hierboven, onze socials of mail naar traineeship@sdghouse.org

Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Word SDG Trainee

Word Opdrachtgever