FoodTechBrainport, For-Profit Organization

Projects

FoodTechBrainport

Edition 3

Food Tech Brainport (FTB) bouwt aan een toekomstbestendig voedingsindustrie. In hun voedselverwerkingsfabriek met innovatieve technologieën verbinden zij technology providers, voedingsbedrijven en kennis- en onderwijsinstellingenn. Samen werken ze aan maatschappelijke uitdagingen en dragen daarmee bij aan (een deel van) de SDG’s. Maar hoe kan FTB het SDG framework verder inzetten in hun community om waarde te creëren voor partners; en hoe nemen zij hen hierin mee? Daarvoor hebben ze de SDG Trainees nodig! De opdracht bevat een leuke mix van strategie, communicatie & en creativiteit; en biedt de ruimte voor eigen regie en invulling. De SDG Trainees krijgen de kans om meer te leren over de wereld van voedsel, innovatie en duurzaamheid en bouwen mee aan een toekomstbestendig voedingsindustrie!

FoodTechBrainport

Edition 2

Food Tech Brainport (FTB) is een netwerk van bedrijven die binnen FTB de faciliteiten hebben om innovatieve producten en verpakkingen te ontwikkelen, met als doel bij te dragen aan een duurzame wereld. Bedrijven zitten daar voor langere tijd en huren een ruimte. De trainees kregen de vraag om een SDG impact analyse te maken en deze te verwerken in de website communicatie om het netwerk verder te inspireren.

De trainees hebben een rapport met analyse, visuals op website en aanbevelingen voor verdere doorontwikkeling op dit vlak afgeleverd. Het wordt als basis gebruikt voor de volgende editie van het SDG Traineeship waarin een nieuw team trainees aan de slag gaan met het concreet meetbaar maken van de impact. Dit met als doel om nog duidelijker te kunnen sturen en communiceren.

Apply for the SDG Traineeship!

Apply as a Trainee

Apply as a Client