Wissema Group, Profit Organisatie

Projects

WissemaGroup en SBI Formaat

Editie 3

In de eerste editie van het SDG Traineeship ontdekten WissemaGroup en SBI Formaat dat Ondernemingsraden (OR’en) de SDG thema’s niet hoog op de agenda hebben staan. Hoewel veel van hun zorgtaken wel te koppelen zijn aan de SDGs. In deze editie gaat een team SDG Trainees een event organiseren *(met nieuwe tools) waarin ze OR’en in de bewustwording meenemen en de OR’en praktische tips meegeven hoe ze de SDGs in hun medezeggenschapswerk mee kunnen nemen.

Wissema Group

Editie 2

Stichting FC Matties is recent opgericht: de stichting staat in nog in de startblokken. Samen met de SDG Trainees hebben zij een marketingplan gemaakt hoe WissemaGroup scholen en clubs kan benaderen om meer diversiteit bij de kinderen te krijgen voor de leuke dingen. Uit onderzoek is gebleken dat de kloof tussen arm en rijk en zwart en wit groter is dan ooit. Dit hebben de SDG Trainees aangepakt door naamsbekendheid voor dit probleem te krijgen en de stichting te promoten bij de voetbalclubs, scholen, ouders en kinderen.

Wissema Group

Editie 1

Team WissemaGroup heeft een werkvorm ontworpen die in trainingen gebruikt gaat worden om het thema diversiteit en inclusiviteit te bevorderen bij de Medezeggenschap (ondernemingsraden). Het geleverde adviesrapport bevat een werkvorm en een concreet stappenplan (handvat) hoe je diversiteit kan stimuleren. De uitkomsten zullen gebruikt worden bij trainingen van WissemaGroup om op die manier diversiteit en inclusiviteit te helpen borgen in organisaties.

Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Word SDG Trainee

Word Opdrachtgever


Meld je nu aan voor het SDG Traineeship!

Trainee
Opdrachtgever