Projectwerk Blog: Team GDO

2022-04-04

Edition 3

Hey beste mede Trainees,  

Gefeliciteerd! Je hebt week 5 bereikt en wij – Anne Roos, Demi, Marijn en Sam – zijn super trots op jou! Dat betekent namelijk dat je spreekwoordelijk al op de helft bent want een goed begin is het halve werk! 😉  

Wij voeren ons project uit voor Vereniging GDO – een netwerk met meer dan 140 lokale centra die zich bezig houden met educatie en participatie op het gebied van duurzaamheid en natuur. Voor de leden van Vereniging GDO is het duidelijk dat er verbinding is met de SDG’s, alleen is deze verbinding in de praktijk nog niet altijd zichtbaar. Samen met onze opdrachtgever Arjan Klopstra maken wij een overzicht van de lopende activiteiten bij de leden op het gebied van de SDG’s en zullen wij uiteindelijk een advies leveren aan de leden om de koppeling met SDG’s te verbeteren.  

Het leuke aan deze opdracht is dat het heel contactueel en uitdagend is. We moeten veel contact leggen met leden wat de opdracht interessant maakt, maar ook soms lastig om uit te voeren. Al met al kijken we er zeer naar uit om de komende weken aan de slag te gaan met het verzamelen en analyseren van onze informatie waarmee wij een mooi eindproduct hopen te leveren. Succes iedereen! 

Groetjes,  

Anne Roos, Demi, Marijn & Sam