Projectwerk : Gemeente Den Haag

2021-11-26

Editie 1

“We must work closely together to make this year a year of global action, one that will be remembered as the dawn of a new era of sustainable development.” -United Nations Foundation

Hoi allemaal! Wij zijn Mathilde,Sarah, Simren, Jelle en Esmee en wij willen graag ons steentjebijdragen aan de komst van een nieuw tijdperk van duurzame ontwikkelingen. Dit gaan wij doen in samenwerking met Gemeente Den Haag en samen willen wij gaan ontdekken hoe Gemeente Den Haag binnen 1 tot 3 jaar meetbaar resultaat kan behalen binnen de ontwikkeling van de Sustainable Development Goals.

Wij gaan een adviesrapport opstellen waarin wij niet alleen een passend advies aanbieden, maar ookeen infrastructuurvan mogelijke samenwerkingen voor Gemeente Den Haag met organisaties die zich onvermoeibaar inzetten voor problematiek die te maken hebben metdeSDG’s.

Samen met de interessante lezingen, leerzame trainingen en behulpzame begeleiding moet dit wel lukken toch?! Wij hebben er ontzettend veel zin inen willen met deze foto’s laten zien wie wij zijn en dat we graag willen blijven genieten van de natuurlijke omgeving waar wij als mens onderdeel van zijn!

Gemente Den Haag