SDG Traineeship

Het SDG House Network en TheRockGRoup starten een landelijk SDG traineeship programma om 500 jongeren kennis te laten maken, en bieden ervaring met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen worden opgeleid tot ware ‘SDG-professionals’. Het programma biedt de jongeren een unieke gelegenheid om zichzelf te ontwikkelen en hun carrièrekansen te verbeteren in een groeiende sector van bedrijven die zich inzetten voor het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het traineeship zal plaatsvinden bij meer dan honderd opdrachtgevers: bedrijven, start-ups en gemeenten. 

De eerste tranche van dit SDG Traineeschip start op 1 maart 2021. De daarop volgende tranche van het SDG Traineeship start in september 2021. Scroll snel naar beneden en meld je nu aan!

De nieuwe manier van impact maken

Midden in de COVID-crisis lanceren wij het SDG traineeship: de nieuwe manier van impact maken. COVID-19, de klimaatprotesten, anti-racisme protesten en andere publieke campagnes laten zien dat jongeren klaar zijn om een impact te maken; het SDG Traineeship biedt de handvaten om hiermee te beginnen en introduceert de veranderingskracht van deze nieuwe generatie aan bedrijven, organisaties en overheden.  

Trainees

Tussen de 18 en 27 jaar oud? Nederlands sprekend? (Aankomend) HBO/WO student of afgestudeerd? Geïnteresseerd in duurzaamheid en inclusiviteit? Gemotiveerd om het bedrijfsleven klaar te stomen voor de toekomst?

Meer informatie

Opdrachtgever

Werkt uw organisatie al actief aan de SDG’s of wilt u de eerste stappen richting de implementatie van de SDG’s maken?

Meer informatie

De SDGs

De SDG’s zijn zeventien doelen voor duurzame ontwikkeling om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn in 2015 afgesproken door alle landen van de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs, vrede en veiligheid, en klimaatverandering.

TRG-Woordmerk 250
MDT-logo-met-tekstring 250
Logo-SDG-Traineeship-zonder-achtergrond