The new SDG Traineeship logo

Wij helpen uw organisatie toekomstgericht te maken: wordt onderdeel van de oplossing en verander mee 

Wordt een potentiële opdrachtgever

Steeds meer ondernemers streven ernaar de SDG’s te implementeren en zetten zich in voor een nieuwe economie gebaseerd op duurzaamheid en inclusiviteit. Daarnaast is er veel vraag vanuit jongeren naar een startpunt van een carrière binnen het brede domein duurzaamheid. Het SDG Traineeship biedt jongeren en bedrijven de kans zich -verder- te ontwikkelen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en ondernemerschap. Dit initiatief van SDG House Network en TheRockGroup helpt de integratie van de SDG’s in het bedrijfsleven en de publieke sector versnellen om zo de nodige impact te maken! Doet u mee aan deze transformatie?

Voor organisaties die actief aan de slag willen met de SDG’s en de ambitie hebben om te transformeren naar een purpose driven organisatie

Waarom deelnemen?

* Voor organisaties waar aanvullende financiering nodig is om deel te nemen aan het traineeship is er een vergoeding mogelijk (zie verdere informatie hier.)

Dit is uw kans om potentiële werknemers te binden aan uw organisatiedoelen

Het Traject

Het gaat om een parttime traject waarbij een team van gemotiveerde jongeren zich voor 1 dag per week committeert om een concrete SDG case van één opdrachtgever aan te pakken. Het SDG Traineeship duurt 15 weken en zal in de eerste week van maart 2021 van start gaan. U zet effectieve stappen passend bij uw organisatie doordat trainees een door u geformuleerde SDG case uitvoeren. Consultants van The Rock Group zorgen voor trainingen en begeleiding van de teams om het project tot een zo mooi mogelijk resultaat te brengen.

Opdrachtgevers worden gevraagd een concrete opdracht op te stellen en de trainees intern te begeleiden. 

Heeft uw organisatie…

… de ambitie om mee te doen aan de duurzame transformatie?

… honger naar een langetermijninvestering, concrete tools en impact meten?

… behoefte aan jong talent die in en multidisciplinair team meedenkt hoe je een maatschappelijke bijdrage kunt integreren in je beleidsstrategie of businessmodel?

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Als u interesse hebt, maar eerst wil overleggen over welk project u de trainees laat uitvoeren dan is dat uiteraard mogelijk. 

Extra Informatie

Meld je alvast aan als opdrachtgever voor het volgende Traineeship dat start op 1 september 2021!

Aanmelding Opdracht SDG Traineeship

Voor opdrachtgevers
  • Soort organisatie * Required
  • Aan welke SDGs wilt u als organisatie aan werken/werkt de organisatie al aan? * Required
  • Bijvoorbeeld: - Via Linkedin - Via (iemand van) het SDG House Network - Via (iemand van) TheRockGroup - (Anders), namelijk:
  • Welke dag(en) bent u beschikbaar voor de trainees? * Required
    Gemiddeld kost de begeleiding van de Trainees 1 uur per week.
  • Indien u als opdrachtgever in het Engels communiceert/een Engelstalig eindproduct verwacht, gelieve hieronder de optie aan te vinken:

Contact Informatie

Traineeship@sdghouse.org

Of check: SDG Traineeship LinkedIn

Partners

TRG-Woordmerk 250
MDT-logo-met-tekstring 250
Logo-SDG-Traineeship-zonder-achtergrond